Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    10°C
     

Charlize Theron az A38 Hajón esik szerelembe Mark Wahlberggel

Charlize Theron az A38 Hajón esik szerelembe Mark Wahlberggel

Tovább dübörög a Paramount Channel nyári vetítéssorozata; ma este 21.00-tól az akciókrimik egyik királyát, Az olasz melót vetítik az A38 Hajón. A nagy sikerre való tekintettel a mozis csatorna vidéki helyszínekre, július 11-én Szegedre, július 18-án pedig Siófokra is elvisz egy-egy filmklasszikust: előbbi helyszínen a Forrest Gumpot, a Balaton fővárosában pedig stílusosan a Baywatch szexi életmentőinek kalandjait láthatják az érdeklődők.

Ma este olyan hollywoodi nagyágyúk garantálják az önfeledt szórakozást az A38 Hajón, mint Charlize Theron, Edward Norton, Jason Statham, Mark Wahlberg, vagy éppen Donald Sutherland. A látványos akciófilmek specialistája, F. Gary Gray 2003-as, lebilincselő alkotása az 1969-ben bemutatott Olasz munka című hollywoodi klasszikus remake-je. Főhőse a minden hájjal megkent profi tolvaj, Charlie Crocker (Mark Wahlberg), aki a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. Ezúttal Velencében dolgozik maroknyi csapatával, csakhogy az egyik embere ügyesen átveri őket és lelép az egész szajréval. Charliék hamarosan Los Angelesben bukkannak a nyomára, és persze bosszút forralnak, hogy visszaszerezzék az elrabolt aranyat. A zseniálisnak ígérkező akcióban a csodaszép kasszafúró, Stella (Charlize Theron) van a segítségükre. Csakhogy a dolgokat kissé megbonyolítja a szőkeség és Charlie közt kibontakozó érzelmi kötelék…

A Paramount Nyári Mozi soron következő vetítése ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán, a www.paramountchannel.hu-n.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook