Ismét Csodakutya Családi Rendezvény Debrecenben!

július 26- án (péntek) 14:00- 16:00 között,
valamint július 27-én (szombaton) 10:00- 12:00 óra között a

Csodakutya Alapítvány ismét családi délelőttöt szervez, melynek célja a figyelemfelhívás!

Nagyon sok szeretettel és engedelmes négylábúakkal várjuk a segítő kutyák iránt érdeklődő kicsiket- és nagyokat rendezvényünkre!

Amit biztosan ígérhetünk:

– kedves, vizsgázott terápiás Csodakutyák és felvezetőik
– arcfestés
– vásár
– ZsákbaKutya 😉
– kiállítás a terápiapiákon készült fotókból
– sok- sok meglepetés
– és természetesen kutyázás minden mennyiségben!!!

Jöjjenek el minél többen, és töltsünk el együtt egy kellemes délutánt, illetve délelőttöt!

A terápiás fejlesztés elengedhetetlen ahhoz, hogy a hátrányos helyzetű, sérült emberek teljesebb életet élhessenek. Ha önellátásuk javul, kommunikációjuk fejlődik, emberi kapcsolataik pozitívan változnak, hasznosabb tagjaivá válnak a társadalomnak, kevésbé szorulnak segítségre, életminőségük javul.

A terápián részt vevők az elsajátított ismereteiket máskor is alkalmazzák. Nyitottabbakká váltak, nyugodtabbak, figyelemkoncentrációjuk javul, szókincsük bővül. Mozgásuk, figyelmük fejlődik. Önállóbbakká válnak. Türelmesebbek, kitartásuk fokozódik. A kutya hatására társaik iránt nyitottabbakká válnak, elfogadóbbak és figyelmesebbek lesznek.

A terápiák során önállóságuk fokozódik, társas kapcsolataik fejlődnek, szocializációjuk javul. Társas kapcsolataik javulnak, szocializációjuk pozitívan változik, figyelmük fejlődik, érdeklődőbbek, együttműködőbbek, önállóbb életvezetésre képesebbek.

Hazánkban közel fél millió a fogyatékkal élő gyermekek száma több mint 70 % hátrányos helyzetű családban, vagy állami gondozásban él így nincs semmilyen lehetőségük az egyéni fejlesztésre.

A Csodakutya Alapítvány 2009. óta segít terápiás kutyáival a fogyatékos gyermekek fejlesztésében. Segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló gyermekhez eljuthassanak a Csodakutyák!

Az idei tanévben már 7 intézményben közel 250 értelmileg akadályozott, tanulásban akadályozott, autizmus spektrumzavarral élő és súlyosan-, halmozottan sérült kisgyermek és fiatal felnőtt részesül e speciális fejlesztésben a Csodakutyák közreműködésével.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom