Valentin–nap a megújult Gellért Sörözőben

Raj Ráchel, aki híres flódnijáról és süteményeiről ismert, most nem csak a desszertet készíti, hanem valamennyi fogást párosan alkotnak meg Buda legrégibb új sörözőjének kreatív és tehetséges séfjével, aki olyan neves étterem¬ben dolgozott már, mint a Cyrano, az U26 és a Baldasti’s, a Csillagánizs Főzőiskolában pedig Segal Viktor és Várvizi Péter mellett volt oktató. A menüben lesz – üdvözlőfalatként – kacsamáj duó, majd sorjáznak az ételkülönlegességek: petrezselyem velouté sült paprikával és fekete szezámmagos mini pereccel, lazac zellerkrémmel, retek tapenáddal és gyümölcsös sörmártással, libamelles marhakolbász gyömbéres sütőtökkel és almás céklával és sós karamell fánk vörös áfonyával és konyak parfait-vel. A vacsora végén minden pár Raj Ráchel kézműves marcipán meglepetését kapja emlékbe.

Az ételsorhoz muzsika is társul: A vacsora alatt a Heart Rate együttes lép fel Bíró Nóra Megasztár különdíjas énekesnővel és Olti Dáviddal. A zene szerelmesei romantikus jazz-swing hangulattal kísérik a különleges menüt.

Elővételi jegy: 6000 Ft/fő
Helyszíni jegy: 6800 Ft/fő

Jegyek elővételben a Danubius Hotel Gellért Recepcióján és a Jegymesternél vásárolhatók
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
Telefon: + 36 1 889 5500

Gellért Söröző & Brasserie
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
www.gellertsorozo.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom