Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    29°C
     

19. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna

19. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna

Eddig 37 országból, négy földrészről vettek rajta részt országos válogatottak, egyesületek, de ez a szám folyamatosan emelkedik. Több országos válogatott is megtisztelte már jelenlétével tornánkat, érkeztek nemzeti csapatok Belgiumból, Chiléből, Grúziából, Izraelből, Katarból, Kazahsztánból, Koszovóból, Romániából, Svájcból, Tajvanból, Tunéziából, és természetesen a magyar válogatott is többször szerepelt a versenyen. Rajtuk kívül neves klubcsapatok érkeztek a hazaiakon kívül pl. az Amerikai Egyesült Államokból, az Egyesült Arab Emírségekből, Kínából, Dániából, Észtországból, Finnországból, Görögországból, Hollandiából, Lettországból, Szlovéniából, stb.

2014-ben strandröplabda kupát is rendeztünk Hajdúnánáson, ahol már a legelső tornán 6 ország száznál több játékosa versenyzett.
A háromnapos versenyt 2015-ben is kísérő rendezvények színesítik.

A torna média-megjelenése igen számottevő, külön honlap üzemel, amelyen a média megjelenések megtekinthetők: http://ekmedia.fw.hu

A versenyről több videó is látható, pl: http://www.youtube.com/watch?v=ARr5RtHNUkY

A versenyre érkező sportolók, kísérők és nézők szabadidejükben megtekinthetik a résztvevő városok nevezetességeit, részt vehetnek a Virágkarneválon és az esti tűzijátékon.

A torna honlapján található bővebb információ: http://eotvoscup.fw.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook