Bézi Feri győzni szeretne

Bézi Feri az MMA Országos Bajnokság első, Kozármislenyben megrendezett fordulójában szép győzelemmel kezdett, aztán a következő mérkőzésen megsérült a jobb keze, így kénytelen volt visszalépni a viadaltól. Műtét következett, platina került a kézbe, jó időbe telt, míg versenyzőnk újra elkezdhette a tréningeket. A visszatérés nem sikerült valami fényesen, Ferinek nem jött össze a tokaji bunyó, állóképességi, mentális problémákkal küszködött. Fighterünk szerint mindez a múlté.

Igen, voltak problémáim, de most már teljesen rendben vagyok – jelenti ki. – Fejben rendeztem a dolgokat, az állóképességem is OK, erőm a régi, nagyon várom a sámsoni viadalt.

Feri szeretne revansot venni azon a harcoson, aki Kozármislenyben legyőzte klubtársát, Barta Dánielt. Persze, nem csak a visszavágást tűzte ki célul, győzni megy a Debrecen melletti kisvárosba. Erre minden esélye megvan, tízéves birkózómúlt áll mögötte, de MMA-ban is egyre komplexebb.

altVan még tanulni valóm, de igyekszem – mondja. – Úgy érzem, a birkózómúltam jó alapot ad. A Sámsonban induló klubtársaim, Szolnoki Imi és Végh Sanyi is ezt a sportágat űzte sokáig. A birkózásból szerintem könnyebb átlépni az MMA-ba, mint az ütő-rúgó sportágakból. Bízom benne, a sámsoni verseny a volt birkózók délutánja lesz a debreceni Pitbullok szempontjából.

Bézi Feri bevállalós bunyós, mindig győzni akar, látványos meccseket vív. Hajdúsámsoni szereplésén sem ígér mást, rajta nem fog múlni a győzelem, az országos döntőn is részt akar venni.

Szeretném megnyerni a sorozatot, nőtt az állóképességem, mentálisan fejlődtem annyit, hogy képes legyek erre. Remélem, a kezemmel sem lesz gond. Bizakodó vagyok!

 

forrás: www.hungarianpitbullfighters.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom