Brigitta kemény mint a vídia

Lenyomlak mint a bélyeget

Kőváriné Ivánfi Brigitta, a 41 éves családanya és nem mellesleg hivatásos katona.

Brigitta nem kifejezetten egy pláza cica alkat.
Ez nem csoda, októberben két aranyat és két ezüstöt nyert a romániai szkander-világbajnokságon.

Két évet húzott le a harcoló alakulatnál, majd bekerült a törzsszázadhoz híradósnak, ma már az irodán dolgozik őrmesterként.
Mellette folyamatosan látogatja a konditermet is. 2003-ban itt találkozott másodszor a szkanderrel.

A laktanyák világa a férfiak terepe, ahol az átlagosnál magasabb a tesztoszteronszint, ahol kimondva-kimondatlanul, fenntartással fogadják a női nemet. Az első versenysikerek után híre ment, hogy mit tud a lány.

Szokott lenni alakulatnapunk, ahol kicsit lazulunk, összekovácsolódunk. Pár éve behoztam a szkanderasztalunkat, hogy lássák ők is, ez az a hely, ahol minden feketén-fehéren eldől. Többen vérszemet kaptak. Persze a férfierőt a nőivel már csak a súlykülönbség miatt is nehéz egybevetni, de jöttek a srácok sorban és próbálkoztak. A Béketámogató Kiképzőben általában sportos, elég masszív férfiakkal vagyunk körülvéve, büszke vagyok rá, hogy talán két ember nyomott le. Jólesett a női lelkemnek- mondta a 24.hu -nak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom