Debrecenben játssza Európa Kupa-meccseit a Szolnoki Olaj

A klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a döntést Tóth Zoltán ügyvezető jelentette be hétvégén, a III. Szolnoki Olaj KK Szurkolói Családi és Sportnapon.


“Sajnos minden törekvésünk ellenére nem sikerült meggyőzni a versenysorozatot kiíró ULEB-et arról, hogy a nyáron tovább bővített csarnok megfelel az előírásoknak” – mondta Tóth Zoltán, hozzátéve, a szerdai Magyarország-Csehország Eb-selejtező felvételét elküldték a szervezőknek, hogy ők is láthassák: biztonsággal el tudnak helyezni 2500 nézőt. Ennek ellenére szinte biztos, hogy Debrecenben kell lejátszaniuk az öt hazai csoportmérkőzésüket.


“Ez nagyon rosszul érinti a szurkolókat és a klubot is, hiszen nem várható el, hogy hétköznap este a szolnoki szurkolók megtöltsék a Főnix Csarnokot. Természetesen a klub lehetőségeihez mérten segíteni fog a szurkolóknak az utazásban” – közölte az ügyvezető.
Az áprilisban a kontinentális harmadik vonalnak számító Eurochallenge Kupában negyedik helyen végzett Tisza-partiak a második számú sorozatnak tekintett EK mellett idén is a regionális Adria Ligában indulnak. Utóbbi kiírásban a szerb Partizan elleni mérkőzéssel kezdődik a szezon október 4-én.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom