Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Részben napos
    19°C
     

Döntetlen a Paks ellen

Döntetlen a Paks ellen

A hazai pályán eddig nagyszerűen menetelő DVSC-TEVA a bajnokságot remekül kezdő Paksot fogadta az Oláh Gábor utcai stadionban. A tolnaiak villámrajtot véve három győzelemmel kezdték a bajnokságot, és az összecsapás előtt az ötödik pozíciót foglalták el a táblázaton. Horváth Ferenc tanítványai fogadkoztak, hogy nem feltartott kezekkel érkeznek a cívisvárosba sem. A mieink pedig remek sorozatuk folytatására készültek a mai este folyamán. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Egervári Sándor szövetségi kapitány is.
A csípős időben lendületesen kezdett csapatunk. Beszorítottuk a vendégeket, ennek eredményeképpen Ibrahima Sidibe révén gyorsan megszereztük a vezetést. Sajnos nem tartott sokáig az előny, négy perccel később Simon Attila egy szöglet utáni lecsorgó labdát lőtt a kapunkba. A gól után a Paks egyértelműen a kontrákra helyezte a hangsúlyt, míg a Loki próbálta nyomás alatt tartani a vendégeket. A legnagyobb lehetőség Szakály Péter előtt adódott, de a Lázár Pál elleni szabálytalanság miatt megítélt büntetőt csapatkapitányunk nem tudta gólra váltani. Ezután is akadtak helyzeteink, de szünetig az eredmény már nem változott.
Fordulás után tovább folytatódtak a debreceni rohamok. Előbb Vadnai Dániel bombáját védte bravúrral a paksiak hálóőre, majd Sidibe fejesét tornázta ki a léc alól. Időnként teljesen a kapuja elé szorult a Paks, de az utolsó passzok nem sikerültek. Aztán váratlanul tizenegyeshez jutottak a tolnaiak, melyből Simon Attila lőtt a hálónkba. Kondás Elemér vezetőedző rögtön kettős cserével reagált a helyzetre, beállt Selim Bouadla valamint Dalibor Volas a támadójátékot segítendő. Próbáltuk tovább fokozni a nyomást, pályára lépett L\’Imam Seydi is. A nyolcvanadik percben góllá érett a nyomás, Szakály Péter szöglete után Dusan Brkovics volt eredményes. Ezután is akadtak ígéretes lehetőségeink, de sajnos kihagytuk őket így maradt a 2-2-es döntetlen.
 
OTP Bank Liga, 10. forduló
DVSC-TEVA – MVM-Paks 2-2 (1-1)
 
Debrecen, 3500 néző, Vezette: Farkas (Bozó, Aradi)
DVSC: Verpecz – Lázár, Mészáros, Brkovics, Korhut – Rezes(Se. Bouadla, 59.), Zsidai, Vadnai(Volas, 60.), Szakály – Kulcsár(Seydi, 76.), Sidibe
Paks: Molnár- Fiola, Kovács, Horváth, Éger, Szabó – Bori(Heffler, 91.), Windecker, Kecskés, Bartha(Báló, 34.) – Simon(Délczeg, 89.)
Sárga lap: Fiola (45.), Sidibe (51.), Rezes (59.), Mészáros (64.), Bartha (71.)
Gól: 1-0 Sidibe (6.), 1-1 Simon (10.), 1-2 Simon (60.), 2-2 Brkovics (80.)
forrás: www.dvsc.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook