Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    28°C
     

Egerben kezdjük a felsőházi küzdelmeket

Egerben kezdjük a felsőházi küzdelmeket

Fotó: Nagy Anita

Hétfőn folytatódik a hazai OB I-es bajnokság a középszakasz küzdelmeivel, a Debrecenre nehéz ellenfél vár.

A DVSE nagy izgalmak után szerdán bejutott a legjobb nyolc magyar férfi vízilabda csapat közé, és az alapszakaszt veretlenül, mindössze egy döntetlennel teljesítő Eger ellen száll medencébe hétfő este. A debreceni pólósok az elsődleges célt már teljesítették a felsőházba jutással, így felszabadultan játszhatnak a középszakaszban.

Komlósi Péter, a DVSE vezetőedzője az ellenfélről elmondta, hogy az Eger nemcsak jó csapat, hanem nagyon jó formában is vannak. A mieink lendületből veszik ezt a meccset, mivel nem sok idő jutott a felkészülésre. Komlósi Péter hozzátette, nem is feltétlenül erre a meccsre, hanem inkább a jövő hét szombati Miskolc elleni hazai találkozóra készülnek. Az oda vezető úton egy állomás az Eger elleni mérkőzés, ami egyfajta felkészülésként is szolgálhat a hazai meccsre. – A hétfői találkozón szeretnénk jól játszani, de tisztábban kell lenni azzal, hogy a két csapat között nagy különbség van – zárta gondolatait a DVSE vezetőedzője.

Az egrieknek a hétfőn 20 órától kezdődő összecsapás után szerdán már a Bajnokok Ligájában kell bizonyítaniuk, a holland Alphen otthonában.

Eddig eredmények a Felsőházból:

Szolnoki Dózsa – Racionet Honvéd       14-7

OSC Újbuda – BVSC-Zugló                     11-6

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook