Fontos, hogy együtt maradt a csapat

 Kulcsár Tamás a rangado.hu-nak először a szombati, Békéscsaba elleni edzőmeccsről beszélt, amely 1-1-es döntetlennel zárult.

– Nagyon az elején járunk még, ráadásul az első edzőmeccsünk elmaradt, akkor csak egymás között játszottunk – mondta támadónk a rangado.hu-nak. – A Békéscsaba ellen még nem kapott senki egész meccses terhelést, de a héten kilenc olyan edzésen vettünk részt, amely átlagon felüli erősségű volt. Ezáltal nem voltunk igazán frissek a csabaiak ellen, de nem is ez volt a lényeg. A vezetőedző azt kérte, hogy fussunk minél többet, próbáljunk nyomást gyakorolni az ellenfélre. Úgy érzem, ez sikerült is. Eléggé betömörültek, nem nagyon volt helyünk támadni. Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor az edzőmeccs elérte a célját, de a DVSC nyilván mindig nyerni akar. Az ilyen meccseket lehet azért reálisabban is nézni, még nem azon volt a hangsúly, hogy a támadásokat gyakoroljuk.

Azon kérdésre, hogy nincs túl nagy játékosmozgás a DVSC-nél, és ez az állandóság lehet-e a csapat előnye tavasszal, játékosunk így válaszolt:

– Már többször hangsúlyoztam, hogy a Debrecenre nem is volt jellemző a kapkodás. A játékosok meg vannak becsülve itt, jól érzik magukat. A klub és a vezetők a kiegyensúlyozottságra törekszenek, és mindig próbálnak erősíteni. Nem az én tisztem elmondani, de úgy gondolom, hogy a klub feleslegesen nem akar külföldi játékosokat igazolni. Most felkerültek hozzánk fiatalok, meglátjuk, mennyire tudnak beszállni a mostani csapatba. Érkezett még Wittrédi Dávid, aki szerintem fog tudni segíteni. Azt gondolom, tavasszal az állandóság lehet az erősségünk. Fontos, hogy együtt maradt a gárda, és hogy ne legyenek sérültek, eltiltottak. Fura ezt hallani pont az én számból, hiszen ez többnyire rám volt érvényes, de ha mindenki egészséges és nincs eltiltott, akkor egy erős Debrecen fog tavasszal játszani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom