Győzelemmel kezdte a bajnokságot a DEAC

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a hétvégén megkezdték a szereplésüket a bajnokságban. Kuszkó Zsolt együttese a Gödöllő otthonában vizitált. Kiélezett küzdelem végén a DEAC ünnepelhetett. Férfi röpiseinkhez hasonlóan a lányok is ötszettes meccset játszottak a hétvégén – olvasható a deac.hu-n.

Nagy különbség, hogy Fodor Antal legénysége nem tudta legyőzni a fehérváriakat, ellenben a hölgyek két vállra fektették a Gödöllőt. Az első játszmában a DEAC akarata érvényesült, de a második felvonásban egyenlített a házigazda. A sorminta folytatódott, hiszen a harmadik játékrész végén a csapatunk lépet egyet a győzelem felé, ám a Pest megyeiek a negyedik szettben egalizáltak. A mindent eldöntő periódusban már Kuszkó Zsolt lányai domináltak, így együttesünk értékes győzelemmel kezdte a pontvadászatot.

“Örülök a diadalnak, bár a 3:1-es siker jobb lett volna, erre adódott is lehetőségünk. A teremnek az adottságai nem voltak a legjobbak, hiszen az egyik térfélén a játékosok szemébe sütött a nap, ezzel a problémával mindkét csapatnak meg kellett küzdenie. Akadtak a játékunkban hibák, főleg a nyitásfogadások terén, ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, ügyesen tették a dolgukat. Mindenkinek lehetőséget tudtam adni, szerencsére a játékosok jól szálltak be. Bízom benne, hogy hasonlóan tudjuk folytatni a bajnokságot” – vélekedett Kuszkó Zsolt.

A DEAC legközelebb a Kispesttel méri össze az erejét.

U21-NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport

Gödöllői RC-DEAC 2:3

(deac.hu)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom