Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Részben napos
    19°C
     

Győzelemmel zárta az őszt a Debreceni VSC

Győzelemmel zárta az őszt a Debreceni VSC

A ma 17 órától lejátszott magyar bajnoki mérkőzés három gólt és hazai győzelmet hozott. A DVSC-TEVA a várakozásoknak megfelelően múlta felül somogyi ellenfelét, a végeredmény 2:1 lett.

A két csapat az alábbi összeállításban kezdte a mérkőzést:

DVSC: Verpecz – Nagy – Simac – Mészáros – Korhut – Kulcsár – Varga – Czvitkovics – Bouadla – Szakály – Coulibaly

Kaposvár: Hajdúch – Pavlovics – Zámbó – Bank – Jánvári – Pedro – Safaric – Horváth – Balázs – Haruna-Oláh

Az idei év utolsó bajnokiját játszották a felek. A Kaposvár együttese igen jó formában látogatott a Nagyerdőre, a fordulót megelőzően mindössze két ponttal lemaradva a Lokitól álltak a tabella 6. helyén, így egy kiélezett küzdelemre számíthatott mindenki.
 
A találkozó előtt Varga Józsefet köszöntötték, aki a mai napon századszor szerepelt az élvonalban. A válogatott középpályásnak Szilágyi Sándor cégvezető adta át a Havrics Galéria ajándékát. Ezt követően egyperces gyászszünettel emlékeztek meg a stadionban lévők Mészáros Norbert édesapjáról, aki a héten hunyt el.
 
Szakadó esőben kezdődött a találkozó, így a mély talajjal is meg kellett küzdenie a csapatoknak. A Loki igen nagy elánnal vetette bele magát a küzdelmekbe, Hajdúch kapusnak a 6. percen már két nagy védésre is szüksége volt, de ha nem ő védett, akkor körbebombázták a kaput a hazaiak. Egy idő után csökkent a nyomás, de továbbra is fölényben játszott a Debrecen, a Kaposvár szinte semmilyen veszélyt nem jelentett Verpecz kapujára. Nem sok hiányzott, hogy a szünet előtt megszerezze a vezetést a hajdúsági csapat, ám kimaradtak a helyzetek.
 
Annyi változás történt a szünetben, hogy a második félidőre a megsérült Szakály Péter helyett már Bódi Ádám futott ki a gyepre.

A 49. percben megszerezte a vezetést a hazai együttes: Kulcsár Tamást buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt pedig Adamo Coulibaly vágta a hálóba. 1:0

A francia támadó bő tíz perccel később már akcióból is eredményes volt, így kétgólos előnyre tett szert a Debrecen, amit meg is próbált tartani a meccs végéig, ám egy szép vendég-gól tette a mérkőzés végére a pontot: a 92. minutumban Pavlovic szabadrúgása révén szépített a Kaposvár, beállítva ezzel a 2:1-es végeredményt.

forrás: dvsc.hu, kép forrás: sport365.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook