Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Részben napos
    19°C
     

Hajdúszoboszlón folytatódott a Traubisoda Strandröplabda Bajnokság

Hajdúszoboszlón folytatódott a Traubisoda Strandröplabda Bajnokság

A hagyományokhoz híven az első nap a hölgyek és a férfiak versenyét rendezték.
A nevezésekre erősen rányomta a bélyegét a pénteki egész napos eső, sokan az előzetes jelentkezéseket is visszamondták. Végül a szombati játéknapon is délutánig folyamatosan esett az eső. Ennek ellenére a játékosok folyamatosan játszottak, sőt az időjárással dacolva a hangulat is egyre jobb lett.
A férfiaknál a Balku Bálint, Tóth Attila páros győzött a Gáspár Zoltán, Karácsony István kettős előtt. A bronzérmeket Szilágyi Szabolcs és Tóth Szabolcs vehették át. Az élmezőny továbbra is rendkívül tömör, négy játékos 7 ponttal vezeti a tabellát, mögöttük szintén négyen állnak 6 ponttal.

A hölgyeknél az előző fordulónál jóval erősebb mezőny jött össze. Az aranyérmeket a Fehér Anna Ditta, Fehér Zsófia testvérpár vehették át, megelőzve Kovács Katalint és Zolnai Vandát. Harmadik helyen jelenleg Franciaországban röplabdázó Jenei Kinga végzett Hajdu Annával az oldalán. Fehér Zsófia mostani győzelmével 11 pontig jutott, átvette a vezetést. Mögötte az egyaránt 9 pontos Kiss Daniella és Kiss Viktória állnak.

A vegyes párosoknál 11 csapat három csoportban kezdte a versenyt, majd két vereséges vigaszágas rendszerben folytatódott a küzdelem. A fordulatokban gazdag nap végén a bronzérmeket Kovács Katalin és Orbán Attila vehették át. A döntőbe ezúttal a Fehér Anna Ditta, Hunyadvári Ottó és a Szabó Kármen, Barna Bertalan párosok jutottak. Bár előbbiek küzdelemre késztették az előző három forduló győztesét, végül ezúttal is utóbbiak nyakába került az aranyérem.

A bajnokság 2014. július 19-én és 20-án Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdőben folytatódik. Az ötödik fordulóban is a hajdúszoboszlóihoz hasonlóan a győztes párosok a már megszokott ajándékokon kívül egy hetes ingyenes görögországi tengerparti apartmanokat is nyernek.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook