Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    7°C
     

Izgalmas véghajrával fejeződött be a Szi-Zo megyei női bajnokság

Izgalmas véghajrával fejeződött be a Szi-Zo megyei női bajnokság

Mint arról korábban hírt adtunk, a hölgyeknél a bajnokság úgy zajlott, hogy mind a négy résztvevő rendezett egy tornát, amelynek keretében mindenki mindenkivel játszott, így fordulónként hat mérkőzésre került sor.

 

Az első két fordulóban az OEC tetemes előnyre tett szert, a Balmazújváros üldözte őket, a harmadik-negyedik helyekért pedig a hajdúszoboszlói Dominó DSE és az NB II-es junior és felnőtt játékosait nem szerepeltető Eötvös DSE csatázott.

 

A harmadik fordulóban aztán egymást érték a meglepetések, több mérkőzés csak a döntő játszmában dőlt el. Az éllovas OEC csapatát legyőzte a második Balmazújváros. A második Balmazújvárost megverte az addigi harmadik Eötvös DSE. Az Eötvös DSE ellen győzött az addigi negyedik hajdúszoboszlói Dominó DSE.

 

Az utolsó forduló első két mérkőzésén az OEC az Eötvös ellen, a Balmazújváros pedig a Dominó DSE ellen diadalmaskodott, így az arany és ezüstérmek sorsa már eldőlt. A két legfiatalabb együttes, a Dominó DSE – Eötvös DSE mérkőzés a debreceniek győzelmét hozta, így ismét a megyeszékhely fiataljai álltak a képzeletbeli dobogó harmadik helyén. Azonban a már bajnok OEC ellen egy rendkívül izgalmas összecsapáson győztek a hajdúszoboszlóiak, így visszafoglalták a bronzérmes pozíciót. Az utolsó találkozó, az Eötvös DSE – Balmazújváros is csak a döntő játszmában dőlt el a debreceni diákok javára, így izgalmas véghajrá után ők vehették át a bronzérmet.

 

Részletes eredmények és a sorsolások – több más információ mellett – a http://hajduvolley.fw.hu honlapon találhatók.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook