Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    26°C
     

Meg lehet mutatni, mire képes a játékos

Meg lehet mutatni, mire képes a játékos

Holnap a Ligakupában a Mezőkövesd Zsóry FC vendégei lesznek a piros-fehérek, akik múlt hét szerdán magabiztosan, 3-0-ra legyőzték a Nyíregyháza Spartacus alakulatát a sorozat nyitófordulójában. A találkozón tért vissza a csapatba hosszabb idő után Bernáth Csaba.
 
Jól éreztem magam a pályán – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a védő. – Jobb oldali középpályásként kezdtem a meccset, emiatt az első percekben kicsit idegenül mozogtam, később belerázódtam a játékba, majd Nagy Zoli sérülése után visszakerültem eredeti posztomra, a védelem jobb szélére. A nyári felkészülést végigdolgoztam, de sajnos, éppen a nyitányra a vádlimban mikroszakadást szenvedtem, emiatt pihennem kellett egy ideig, de mostanra teljes értékű vagyok. Az NB III-ban már pályára léptem az ősszel, most Kondás Elemér úgy vélte, lehetőséget ad nekem a Nyíregyháza ellen. Az első félidőben is uraltuk a meccset, majd a szünet után a gólok is megjöttek és megérdemelten nyertünk. Ami engem illet, bírtam erővel, természetesen a végére elfáradtam, de nem jobban a megszokottnál.
A hátvéd elmondta még a Naplónak, kedveli a Ligakupa-sorozatot, mert kiváló lehetőségnek tartja, hogy tétmeccsen, jó ellenfelek ellen bizonyíthassák a trénernek a játékosok rátermettségüket.
– Ilyenkor szerepet kaphatnak azok a futballisták, akik egyébként kevesebbet játszanak a bajnokikon, meg lehet mutatni, mire képes az ember. A mezőkövesdieknek némileg szűkebb a keretük, ezért biztosan több alapemberüket szerepeltetik ellenünk. Még nem jártam a felújított kövesdi stadionban, úgy érzem, hangulatos mérkőzés vár ránk. Ha csak fele olyan jól sáfárkodunk a helyzetekkel, mint a Nyíregyháza ellen, nem lehet gond Mezőkövesden sem – fogalmazott a megyei lapnak Bernáth Csaba.
forrás: www.dvsc.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook