Select Page

  • Debrecen időjárása
    Tiszta
    -8°C
     

Megérkezett a Neymar Jr arcával ellátott, limitált kiadású Red Bull

Megérkezett a Neymar Jr arcával ellátott, limitált kiadású Red Bull

Egy globális játék segítségével akár Neymar Jr csapatának tagjai is lehetünk

Budapest, Magyarország, 2018. március 12. – Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Neymar Jr’s Five futballbajnokságot 16-25 év közötti amatőrök számára. A 2018-as versenysorozat alkalmából a Red Bull egy limitált kiadású dobozzal kedveskedik a szupersztár focistának és rajongóinak – ezzel kreativitásra is ösztönözve a fiatalokat.

Idén először ugyanis csapat nélkül is esélye nyílik a rajongóknak eljutni Brazíliába – ráadásul rögtön Neymar Jr saját csapatába kerülhetnek be! A limitált kiadású dobozokkal egy Instagram versenyen vehetnek részt a 16 év feletti rajongók, amelynek során kreativitásukkal bizonyíthatják, hogy ott a helyük Neymar Jr csapatában és a Neymar Jr’s Five döntőjén Brazíliában. A lelkes amatőrök képen, boomerangon vagy akár videón keresztül, a #Neymarjrsteam hashtag használatával mutathatják be tehetségüket és meggyőző erejüket.

A június 24-ig tartó játék során havi 2 nyertest választanak ki. A döntősök közül Neymar Jr és csapata saját kezűleg választja ki azt a két szerencsést, akik Brazíliába repülhetnek – az egyikük a focista csapatában játszhat majd, míg a másik támogatóként, azaz akár felszerelés-menedzserként, öltözői DJ-jént, edző asszisztensként vagy más stratégiai feladatokat ellátva élvezheti a döntőt Neymar Jr mellett. Minél kreatívabb valaki, annál jobbak az esélyei.

Magyarországon a limitált kiadású dobozok 2018 márciusától kerülnek a boltok polcaira és a készlet erejéig kaphatók. Az elérhetőségről további információ a http://www.neymarjrsteam.com/ oldalon található.

Tavaly 53 országból több mint 100.000 játékos vett részt a Neymar Jr’s Five bajnokságon. Az idei versenyre pedig hat kontinens több mint 60 országában már meg is kezdődtek a selejtezők – Magyarországon az első 2018.03.17-én, Miskolcon lesz. A grundfoci ihlette meccseken az 5 fős csapatok maximum 10 percig mérkőznek egymással, és ha az egyik csapat gólt lő, az ellenféltől kiáll egy játékos. Kapus nincs, izgalom viszont annál inkább, hiszen az országos döntőkön győztes csapatokat Neymar Jr várja majd a brazíliai Praia Grande-ban, a finálé helyszínén.

A Red Bull a világ 170 országában elérhető. A tavalyi évben 6 milliárd dobozt fogyasztottak el, ebből 2 milliárdot csak az Egyesült Államokban. Egy 250 ml-es dobozban 80 mg koffein található, ami nagyjából ugyanannyi, mint egy csésze otthon főzött kávéban. További részletekért látogass el a http://energydrink-hu.redbull.com/ weboldalra.

A #NEYMARJRSTEAM-ről

A #Neymarjrsteam egy magánszemélyek részére indított globális játék, melynek során két szerencsés versenyző Neymar Jr játékostársaként vagy a csapata támogatójaként vehet részt a Neymar Jr’s Five 2018-as döntőjén. A játékosok Instagrammon keresztül, a #Neymarjrsteam hashtaggel ellátott fotóikkal, boomerangjaikkal és videóikkal vehetnek részt versenyen – kreatív posztjaikban azt is le kell írniuk, hogy miért ők a legalkalmasabbak arra, hogy Neymar Jr a csapatába válassza őket. Június 24-ig bezárólag havi kettő nyertes (egy játékos és egy támogató) kerül kiválasztásra. A döntős játékosok és támogatók közül Neymar Jr és csapata választja ki a két szerencsést, aki részt vehet a finálén Brazíliában. Szabályokért és részletes információkért látogass el a https://www.neymarjrsfive.com/ oldalra.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook