Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    25°C
     

Miroslav Bajin: A helyes irányba tartunk!

Miroslav Bajin: A helyes irányba tartunk!

Az ifjúsági, serdülő és gyermek együttesek túl azon, hogy kiharcolták a felsőházban való részvétel jogát, a legfiatalabbak túlszárnyalva minden előzetes várakozást a dobogóról várhatják a folytatást!

Vasárnap a tizenegyedik fordulóval véget ért a Fiú Országos Utánpótlás Bajnokság 2013/2014-es küzdelemsorozatának első felvonása. Lukács Dénes ifijei a BVSC ellen szerzett egy pontjukkal a tizenkettedik helyen végeztek, Hasas Marcell serdülői pedig a Kaposvár és a Ferencváros felett aratott győzelmeikkel és hat pontjukkal tizenegyedikként zártak. Mivel a második körben a bajnokság mezőnye kettéválik – külön mérettetnek meg az első hatban végzett alakulatok, és külön a 7-12 között végzett brigádok – ezért az ifik és a serdülők a folytatásban a tabella második felében tanyázó gárdákkal csapnak össze.

Míg az idősebbek a felsőház második szekciójában harcolnak majd a pontokért, addig Miroslav Bajin gyermekei a legjobbak legjobbjai között nézhetnek farkasszemet a riválisokkal. A legfiatalabbak ugyanis az UVSE ellen parádés győzelmi sorozatba kezdtek – a lila-fehérek után a Kaposvár, a Szeged, a Honvéd, a Pécs, és a Ferencváros skalpját is begyűjtötték, végezetül pedig a ZF-Eger együttesét is megverték. A piros-fehér kiválóságok így mindamellett, hogy a BVSC és a KSI mögött a harmadik helyen telelhetnek, bebiztosították a helyüket az első hatban!! A páratlan sikeren túl a legifjabbak nagy lépést tettek annak érdekében, hogy a DVSE bebiztosítsa a helyét az országos elitben, és nyáron ne kelljen újra osztályozót vívnia!

– Reméltem, hogy ezt a nagy, és nem mindennapi eredményt véghez tudjuk vinni, mivel nagyon tehetséges gyermekek alkotják a csapatot! Ezzel a korosztállyal júliusban vágtunk neki a közös munkának, ami kezdetben a korábbi, különböző rendszerekből kifolyólag nem volt zökkenőmentes. Szerencsére azonban hamar összeszoktunk, és néhány edzés után már gördülékenyen tudtunk együttműködni – vetített rá a kezdeti nehézségekre Miroslav Bajin.

– A fő célunk az volt, hogy a felsőházban, a legerősebb ellenfelekkel játszhassunk, és megmutassuk, hogy bizony velünk is számolni kell! Ennek érdekében a gyermekek rengeteget dolgoztak, sokat úsztak és keményen edzettek mindamellett, hogy kiemelt gondot fordítottunk az egyéni technikai-, és taktikai képzésekre is. Noha a védekezésünk még nem tökéletes, azon leszünk, hogy a rövid megérdemelt pihenő után kijavítsuk a hibáinkat. Végezetül gratulálok a tanítványaimnak, akikre mérhetetlenül büszke vagyok, hiszen éppen a legnehezebb riválisok ellen játszottak a legjobban, de úgy gondolom, hogy ez még csak a kezdet! Sok munka vár még ránk, ezért nem szabad elszállnunk, hanem folytatni kell a megkezdett utunkat, melynek során ahogyan eddig is, reméljük, ezután is kísérnek és támogatnak bennünket a szülők, akiknek köszönettel tartozunk – fejezte ki háláját a nagyszerű szerb tréner.

 

forrás: http://www.dvse.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook