Olimpiai bajnokkal és vb-győztesekkel készül a debreceni vívóklub

Splitben edzőtáborozik a héten Mihály Kata és Fedor Tamar, a Békessy Béla Vívó Klub párbajtőrözői, akiket a klub szakmai igazgatója, Serra Bendegúz is elkísért. Nívós mezőny gyűlt össze Horvátországban, így remek körülmények között készülhetnek a debreceniek a hétvégi spliti Satellite Világkupára, amely a magyar válogatóba is beszámít.

– Erős ellenfelekkel szemben gyakorolhatnak a lányok, legalább hét nemzet képviselteti magát. A világbajnok észtek mellett jelen vannak Splitben olimpiai bajnok, Eb- és vb-győztes vívók. Remek hangulatban telnek a foglalkozások, kiváló alapja lehet ez az edzőtábor a hétvégi versenynek. Kata tavaly harmadik lett Spliten, csak az aktuális Európa-bajnoktól kapott ki az elődöntőben, bízunk benne, sikerül megismételnie legalább azt az eredményt. Úgy látom, Kata és Tami is jó formában van, a bravúr lehetősége is bennük lehet – fogalmazott Serra Bendegúz.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom