Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    19°C
     

Schumacher életéért küzdenek

Schumacher életéért küzdenek

A hétszeres világbajnok autóversenyző 14 éves fiával síelt, amikor egy baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett. A segítség hamar a helyszínre érkezett, ám a mentőhelikopter sokkos állapotban szállította kórházba a német bajnokot.

A legfrissebb hírek szerint Schumacher agyvérzést szenvedett és jelenleg mesterséges kómában tartják. A hírek aggasztóak, Camille Blondeau francia sebész nemrég úgy nyilatkozott, hogy jelenleg minden elképzelhető: az is, hogy Schumacher néhány nap múlva maradandó károsodás nélkül ébred fel, de az is, hogy nem ébred fel többé.

A kórházban Schumacher feleségén és gyermekein kívül jelenleg ott tartózkodik Jean Todt, a Ferrari korábbi csapatfőnöke is, valamit Gerard Saillant professzor, a család barátja, aki a versenyzőt operálta, amikor az 1999-ben lábát törte a Brit Nagydíjon. A hírek szerint Ross Brawn, egykori Ferrari csapatfőnök is a kórházba tart.

A bajnokért nem csak rajongók milliói, de egykori versenyzőtársai is szorítanak, a francia Romain Grosjean a következőket nyilatkozta: “Gondolatban Schumival és a családjával vagyunk! Remélem, hamarosan felépülsz!”, míg Felipe Massa, Ferraris csapattársa és barátja így nyilatkozott: “Imádkozom érted, testvérem! Remélem, gyorsan felépülsz! Az isten áldjon, Michael!”

Jelen pillanatban mind a sporttársak, mind a rajongók csak annyit tehetnek, hogy várnak, a hírek folyamatosan érkeznek, és a kórház hamarosan újabb sajtótájékoztatót tart a bajnok állapotáról.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook