Szerdán a DVSE-nek szurkolhatunk

Az OB I-es bajnokság rájátszásában a BVSC-Zuglót fogadja a DVSE szerdán 19:30-tól.

Szerdán a DVSE szurkolóktól lesz hangos a Debreceni Sportuszoda. A mérkőzésnek nagy a tétje, hiszen a BVSC győzelmével a fővárosiak játszhatnak a Miskolc csapatával az ötödik hely megszerzéséért. A két együttes előző meccsét jól kezdte a DVSE, de a zuglóiak felőrölték a debrecenieket, és 10-4-es győzelmet arattak. A hét szerzett pontig tartó párharc állása ezzel 6-3, a BVSC javára.

A tét ellenére a debreceniek ugyanúgy készülnek a találkozóra, mint a többi összecsapásra – erről Kállay Márk, a DVSE csapatkapitánya beszélt. A játékosunk elmondta, hogy a felsőházban nagyon erős csapatokkal játszottak, de véleménye szerint a BVSC ellen hazai medencében képesek megszerezni a győzelmet.  Kállay Márk szerint ha minden téren egyenlő esélyekkel csap össze a két alakulat, akkor egy szoros meccset láthat a Debreceni Sportuszodába kilátogató közönség.

A DVSE – BVSC párharc győztese tehát a Miskolccal játszhat az ötödik helyért, míg a vesztes a hetedik helyért mérkőzhet meg a Racionet Honvéd csapatával.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom