Több játékossal is szerződést bontott a DVSC

A napokban négy játékossal is szerződést bontott a DVSC-TEVA vezetősége: Farkas Balázs, Nenad Kiso, Birtalan Botond és Roguy Meyé is távozik Debrecenből.
 
A boszniai védekező középpályás, Nenad Kiso és a csatár, Birtalan Botond nyáron érkezett Debrecenbe. A két játékosnak nem sikerült beverekednie magát a csapatba, ezért többnyire az NB II-ben futballoztak.
 
Farkas Balázst 2010 nyarán igazolta le a Loki, ám ő sem tudott alapemberré válni, többször bajlódott sérüléssel is, így végül a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A negyedik távozó – és talán a legnagyobb név – Roguy Meyé, gaboni csatár. Nagy reményekkel érkezett Debrecenbe az akkor az élvonalból kieső ZTE csapatától 2012 nyarán. Ám a sérülések megakadályozták abban, hogy rendszeres játéklehetőséghez jusson. Hat alkalommal szerepelt a Lokiban és egy gólt szerzett. Így tehát Meyével is közös megegyezéssel bontott szerződést a vezetőség.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hol folytatják pályafutásukat a Debrecenből távozó futballisták.

forrás: dvsc.hu 


Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom