Select Page

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    2°C
     

Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság

Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár hatodik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A hétfordulós bajnokság most vasárnap kezdődik Debrecenben a Kerekestelepi Strandon. Ezúttal a női, valamint a férfi párosok küzdelmei vasárnap, míg a vegyes párosok küzdelmei hétfőn kerülnek lebonyolításra. A regisztráció/jelentkezés mindkét napon reggel 8 és 9 óra között történik a Fürdő Bejáratánál.

A bajnokság többi fordulójában szombatonként a női és a férfi párosok, míg vasárnaponként a vegyes kettesek fognak játszani. Kortól, nemtől, játéktudástól függetlenül bárki indulhat a versenyeken. Idén is megyénk legnagyobb és legközkedveltebb strandjain zajlanak a mérkőzések. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Minden fordulóban lesznek díjazások, emellett a Ráthonyi Kft jóvoltából minden fordulóban minden résztvevő traubisodát kap ajándékba. Ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára kedvelt lesz a verseny. Újdonság, hogy nemcsak fordulónként értékelik külön a profi és az amatőr versenyzők eredményeit, hanem a bajnokság végén is mindkét kategóriában összesített bajnokot hirdetnek.

Az elmúlt évek képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).

A tervezett időpontok és helyszínek:

1. forduló: 2018. május 20-21., Debrecen: Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping
2. forduló: 2018. május 26-27.: Hajdúnánás: Hajdúnánási Gyógyfürdő
3. forduló: 2018. június 9-10.,Hajdúböszörmény, Bocskai Strand és Termálfürdő
4. forduló: 2018. június 23-24., Hajdúszoboszló, Hungarosta Gyógy- Termál és Strandfürdő
5. forduló: 2018. július 14-15., Hajdúszoboszló, Hungarosta Gyógy- Termál és Strandfürdő
6. forduló: 2018. július 21-22., Hajdúböszörmény, Bocskai Strand és Termálfürdő
7. forduló: 2018. augusztus 4-5., Hajdúböszörmény, Bocskai Strand és Termálfürdő

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook