Újra megmérkőzik a DVSC a Levadia Tallinnal

Törökországban a Karpati Lviv és a Sheriff Tiraspol ellen is pályára lép a Loki.

Mint ahogyan a Klub arról korábban beszámolt, a téli felkészülés alatt, még a törökországi edzőtábor előtt január 27-én, 12 órától a Szeged ellen játszanak edzőmeccset, míg február 3-án két találkozót vívnak (11 és 13 órától) a Kisvárdával.

Azóta nagyjából kialakult a február 5-től 15-ig tartó sidei edzőtábor programja is. Az első mérkőzést február 7-én a lengyel másodosztályú FC Katowice ellen játsszák.

Február 11-én a DVSC ismét megmérkőzik az észt Levadia Tallinnal, amely csapattal 2009-ben és 2010-ben a Bajnokok Ligájában már találkoztak, és mindkétszer a hajdúságiak jutottak tovább.

Ugyanezen a napon az ukrán első osztályú Karpati Lviv lesz az ellenfél, míg február 14-én a többszörös moldáv bajnok Sheriff Tiraspol ellen lépnek pályára.

Miután hazatért a csapat, február 17-én edzőmeccset játszik a Diósgyőr ellen, majd 20-án már tétmeccsen lép pályára, hiszen kezdődnek a Magyar Kupa tavaszi küzdelmei. A mieink a Doroggal találkoznak majd.

Forrás: dvsc.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom