Visszatért és tarolt Conor McGregor

Történelmet írt a szenzációs KO-jával Conor McGregor

Királyként tért vissza a ketrecbe és királyként távozott Conor McGregor, miután 40 másodperc alatt kiütötte ellenfélét.

2018 ősze után ismét a ketrecben láthattuk Conor McGregort, a korábbi két súlycsoportos UFC-bajnok 40 másodperc alatt – esélyt sem adva – KO-zta Donald Cerronét.

Ezzel a KO-val történelmet írt McGregor, ő a UFC első olyan bunyósa, aki három különböző súlycsoportban (pehelysúly, könnyűsúly, váltósúly) KO-val tudott nyerni.

McGregornak ez volt az első meccse azóta, hogy 2018 októberében kikapott Habib Nurmagomedovtól. Egyből történelmet írt, ugyanis ő az első a UFC történetében, aki három különböző súlycsoportban idő előtt nyerni tudott: pehelysúlyban, könnyűsúlyban és most váltósúlyban.

Conor McGregor a hírek szerint 5 millió dollárt kaszált ezzel a győzelemmel, míg Cerrone 1,5 milliót. Előbbi a UFC történetében az egyik legjobb gázsi, de Cowboy sem vihetett még haza ennyit. Az írnek a ketrecben ez volt  22. győzelme (négy veresége van mellette), míg a 36 éves Cerrone mérlege 36 győzelem és 14 vereség.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom