A férfiak a nők legjobb barátai, de miért?

Tanulmányok alapján a nők legjobb barátai minden bizonnyal a férfiak. Ők azok, akik meghallgatnak, tanácsot adnak, velük nevetnek, elkísérik a hölgyeket a társadalmi összejövetelekre, ami pedig a legfontosabb, mindig ott vannak, ha szükség van rájuk.

Megőrzi a titkodat

Egy tanulmány szerint a nők 48 óránál tovább nem tudnak titkot tartani. Ezzel szemben a férfiak néhány perc múlva el is felejtik, amit mondtál nekik, így ugyan nem tudatosan, de biztos lehetsz benne, hogy nem elárulják el soha senkinek.

Ha a helyzet úgy kívánja, a barátodként jelenik meg

A nők természetesen szeretik a figyelmet, de csak bizonyos emberektől. Ha egy szórakozóhelyen egyedül vagy és egy idegen pasi egy hátborzongató szöveggel akar felszedni, akkor biztosra veheted, hogy férfi barátod a segítségedre siet és a pasidnak vallja majd magát, ezzel pedig távol tartja tőled az ellenszenves személyt.

Nem ítélkezik feletted, hogy mennyit eszel

A férfi barátod soha nem ítélkezik afelett, hogy mit és mennyit eszel. Valójában, a férfiak még vonzónak is találják, ha egy nő nemcsak salátát fogyaszt. Imádják, ha egy nő szeret enni. Tehát, ha egy férfi barátoddal vagy, akkor azt eszel, amit csak akarsz, mert ő nem fog megakadályozni ebben, ugyanis soha nem ítélkezik étkezési szokásaid alapján.

Nem veszi fel veled a versenyt

Az arizonai egyetem tanulmánya szerint a nők általában versenyeznek egymással és gyakran irigyek is egymásra. A férfiak azonban kevésbé versenyképesek, hiszen ők nem ilyen beállítottságúak, főleg nem a nőkkel szemben. Őket nem érdekli, hogy vékonyabbak legyenek, mint te vagy szebb legyen a hajuk, mint neked, és így tovább.

Magabiztos és megbízható

A nők számára fontos, hogy a férfi magabiztos legyen. Emellett persze, a megbízhatóság sem elhanyagolható, hiszen a férfiak természetüknél fogva igyekeznek védelmezni és biztonságban tartani a hölgyeket. Ha ez nincs meg, akkor tulajdonképpen egy lány barátunk van.

Szereti a kalandokat

A férfiak sokkal több kockázatot vállalnak a nőknél, valamint sokkal spontánabbak is és szeretik a kalandokat, kihívásokat.

Ő adja a legjobb tanácsot a férfiakkal kapcsolatban

Ha a férfi barátod azt mondja, hogy tartózkodj valakitől, akkor az nem véletlen, pontosan tudja, mit beszél. A pasik ugyanis, kitalálják a többi pasi gondolatát és tisztán látják a szándékát. Így, ha a férfi barátod tanácsot ad, akkor nyugodtan támaszkodhatsz rá, mert ő csak jót akar neked.

Nem pletykál

A nőkkel ellentétben a férfiak kerülik a pletykálkodást. Ők csakis akkor kommunikálnak, ha valamilyen céljuk van vele, na és persze, azt is minél rövidebben teszik. Szóval, ha valami mondanivalód van egy férfinak, akkor törekedj a lényegre, mert a körítés egyáltalán nem érdekli.

Ő az életre szóló barát

A szakemberek szerint a férfi barátok sokkal hűségesebbek és érzelmesebbek, mint a női barátok. Amikor egy férfival barátkozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő mindvégig kitart majd melletted, történjen bármi. Ha egy férfi barátságot köt egy nővel, akkor az egy életre szól.

Te mit gondolsz erről?

Forrás Mocool

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom