A te kutyád mennyire különleges?

A szerető gazdik valahogy úgy állnak a kutyáikhoz, mint a gyerekekhez: meg vannak győződve róla, hogy az övék a legszebb, legokosabb az egész világon. Ezzel pedig semmi gond sincs, hiszen minden kutyának az a leghőbb vágya, hogy szeressék és törődjenek vele. Már ránézésre is meg lehet mondani egy ebről, hogy mekkora helyet foglal el gazdája szívében, ugyanis az elégedett kutyusokon szemmel látható a boldogság.

Ha úgy érzed, hogy a te négylábúd is a lehető legjobb bánásmódot érdemli, ám nem vagy biztos benne, hogy például hogyan kéne etetned, akkor beavatunk a kutyagasztronómia kulisszatitkaiba!

Az ebek ízléstana

Vegyünk egy nagyon egyszerű példát: te lehet, hogy imádod a pizzát, viszont a legjobb barátod ki nem állhatja. Nos, ugyanez a helyzet a kutyusoknál is. Négylábú barátaink mind külön személyiséggel rendelkeznek, ebbe pedig beletartozik az egyéni ízlés is. Ha több kutyád van, magad is megfigyelheted, hogy amíg valamelyikük az egyik tápot szereti és azonnal befalja, addig a másik csak kedvetlenül rágcsálja. Egy másik fajta eleségnél viszont pont a fordítottja történik.

Épp ezért érdemes addig kísérletezni a kutyatápokkal, míg meg nem találod a kedvére valót, amit szívesen elfogyaszt. Egy dolgot azonban szögezzünk le: soha ne etesd a kutyádat házikoszttal! Hogy miért? Egyrészt, mert szegény állat nem konyhamalac, nem az a dolga, hogy elpusztítsa a család maradékait. Másrészt a kutyák emésztése jelentősen eltér a miénktől, és az emberi fogyasztásra szánt étel nem megfelelő számára.

Ha ebedet megkérdeznéd, ő mit enne szívesen, biztosan egy jó minőségű kutyatápra szavazna! Hogy ilyet hol találsz? Nézz körül a Kutyakajás.hu Webáruházban!

Természetesen finom

A kutyák a háziasításuk előtt azt ették, amit a természetben találtak, így még hírből sem ismerték a laboratóriumban előállított mesterséges adalékokat. A feldolgozott “műkaják” fogyasztását az embereknek sem ajánlják, hiszen nagyon egészségtelenek, azonban miért ne vonatkozna ugyanez a kutyákra is?

Amikor eledelt választasz kedvencednek, mindig figyelmesen olvasd el az összetevőket! Ha biztosra szeretnél menni, válaszd az N&D kutyatápokat, melynek már a neve is (Natural and Delicious, azaz természetes és finom) magáért beszél!

Ezek a tápok nem tartalmaznak semmiféle mesterséges összetevőt, gabona- és gluténmentesek. Hogy ez miért fontos? Mert a kutyusok szervezete nem képes hasznosítani vagy feldolgozni a glutént. Illetve meg kell még említenünk a 60% feletti állati fehérjetartalmat és a számos hozzáadott vitamint és ásványi anyagot, amelyek mind kedvenced egészségét szolgálják.

Ha kutyusod különleges ízléssel rendelkezik, bizonyára örömmel megkóstolja a bárányos áfonyás, tőkehalas narancsos, csirkés gránátalmás vagy vaddisznós almás finomságokat.

Ezek az ízpárosítások még a legválogatósabb, legínyencebb ebek igényeinek is maradéktalanul megfelelnek! Ki kér egy falatot?

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom