Egyedi ajándékot keresel szülinapra vagy Valentin-napra?

Már csak pár nap, és itt van a szerelmesek napja, és valami igazán találó ajándékkal lepnéd meg kedvesedet? Közeleg egy szülinap, amire kellene valami meglepő és kreatív? Maradj velünk és fogadd meg ajándék tippjeinket!

Szülinapra mindig jó választás a Szülinapi újság!

Unod már a stablon ajándékokat? Zokni, bonbon, bor és hasonló átlagos dolgot nem szeretnél adni, hanem kellene valami igazán nagy dobás? Akkor a Szülinapi Újság a neked való, hiszen ezt garantáltan nem adja tovább senkinek az ünnepelt. Mitől olyan különleges ajándék ez a nyomdatermék? Az egyik fő attrakciója, hogy a címlapon köszönti fel egy cikkben az ünnepeltet, amihez egy babakori fotó is dukál. Az újság maga az ünnepelt szülinapján kiadott újságok vezető híreit tartalmazza, és abból készül el egy A/3-as méretű, sárgás papírra nyomott replika. Mivel általában az újszülöttek nem tudnak olvasni, így igen kevesen tudják, hogy milyen eseményeket tartott aznap fontosnak a sajtó, hiszen nem mindenkinek jutott eszébe eltenni az aznapi újságot, erre gondolva. Szerencsére vannak gyűjtők, így könnyen meg lehet találni az archivált lapokat.

Vicces rendszám vagy utcatábla?

Ha inkább a vicces ajándékokra fókuszálnál, akkor ne hagyd ki az ötletbörzéből az egyedi rendszámokat és utcatáblákat. Ezek maximálisan személyre szabottak, hiszen az ötletet te adod, a Meglepkéknél pedig elkészítik azt. A legjobb sofőrnek szánsz egy különleges, feliratos rendszámot a hátsó szélvédőhöz? Esetleg az unokaöcsi szobájának az ajtajára egy saját, egyedülálló utcanév táblát az ő nevével ellátva?

Semmi akadálya, és persze biztos óriási sikert aratsz vele!

Ha kettesben ünneplitek a Valentin-napot, már hűtheted is a pezsgőt!

Mivel ünneplünk évfordulót vagy éppen a szerelmesek napját? Természetesen pezsgővel és akár némi gyümölccsel. Na de hiába a legfinomabb pezsgőt, ha nem adjátok meg a módját. Ajándékozz kedvesednek Swarovski pezsgős poharat, amibe bele van gravírozva a nevetek és egy választott díszítés! Akár Valentin-napra is jó ötlet, de akár házassági évfordulóra is megfelel, a lényeg, hogy a tiétek!

Hallottál már a szerelemlakatról? Amit valahova odalakatolsz és az ott is marad az idők végezetéig. Ugyanígy van ez az egyedi szerelemlakattal. Névreszóló és egyedileg gravírozott, saját színválasztás jellemzi és persze nincs hozzá kulcs, így ha bekattintjátok, akkor azt már senki nem szedi szét.

Kérd meg a kezét Valentin-napon! Ezt az évfordulót biztosan nem felejtitek majd el! Ehhez számtalan lehetőséget találtok a Meglepkéknél, akár molinóval az Erzsébet kilátónál, helikopterről vagy éppen extrém helyzetben. Semmi nem akadály!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom