Select Page

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    27°C
     

Adj az ősznek lendületet Adidas cipőben

Adj az ősznek lendületet Adidas cipőben

Bármennyire is régi márkáról beszélünk, az Adidas soha nem megy ki a divatból. Töretlenül ível felfelé és évről évre egyre több újdonsággal jelentkeznek. A megújult forma és színvilágú cipők és kiegészítők folyamatosan elérhetők a boltok polcain. Nagyon sokan kedvelik a márkát, hiszen leggyakrabban sportoláshoz, utcai viseletre ajánlják. A márka már bizonyította „rátermettségét”, kényelmes és különleges megjelenésű cipőivel. A kollekcióban félcipők, papucsok, szandálok, csizmák is elérhetők.

A kedvelt márka több helyen is megvásárolható

Ha a nézelődés kényelmesebb formáját választaná, az Adidas cipőket az ecipo.hu weboldalon keresztül is megvásárolhatja. A könnyen átlátható webáruházban gyerekek, nők és férfiak számára is kínálnak számtalan cipőt, amelyek sok esetben akár szezonközi kedvezménnyel is megvásárolhatók. A ZX Flux cipők férfiak és nők számára is elérhetők. Az igen jó minőségű ekológikus anyagból készülő lábbeliket több színben kínálják. Intenzív szabadtéri játékokhoz és a sétákhoz az Adidas Hyperhikert ajánlják, amely szintén bőr felsőrésszel, kiváló minőségű talppal és tökéletes felépítéssel rendelkezik. A Forta Trail cipőket adiFIT, Climawarm, Non-Marking, Prima Loft technológiával látták el.

A Forta Play a gyerekek számára készül, hiszen a kinti játék és séták közben is fontos, hogy gyermekeink kényelmes lábbelit viseljenek. Ennél a cipőnél az adiFIT, Non-Marking, Ortholite technológiákat alkalmazták. Akik a letisztult vonalat kedvelik, amely egy kevésbé sportos változat és utcán is szeretnék viselni, azoknak a Stan Smith Mid-et ajánljuk. Az Ortholite technológiával készülő cipők jó higiéniai képességekkel rendelkeznek és garantálják a mindennapi kényelmet. Az Alphabounce gyönyörű narancs színben is elérhető a kis hölgyek számára. A cipők az adiFIT, Ortholite különleges technológiával készültek, hogy a gyerekek számára is kényelmes legyen minden megtett kilométer.

Az Adidas cipő márka rövid története

Az Adidas cipőmárka születése az első világháború idejére tehető, amikor a Dassler fivérek 1920-ban megkezdték az első sportcipők gyártását. A két testvér között igen jól megoszlottak a feladatok, hiszen Rudolf kereskedői vénával volt megáldva, míg Adolf a feltaláló és az újító volt. Gebrüder Dassler néven Herzogenaurachban, Németországban alapították meg a céget. Stoplis cipőket már a kezdetektől kínáltak a vásárlóknak. A Dassler cipőket már az 1928-as amszterdami olimpián is viselhették a sportolók. 1930-ra már közel 30 fajta lábbelit gyártottak és 1949 augusztus 18-án felvették az Adidas nevet. A név választás Adolf Dassler nevéből eredt. Az 1954-es labdarugó világbajnokság hozta meg számukra a hírnevet, hiszen a legendás Aranycsapat itt már Adidas cipőkben játszott. 1952-ben elkészült az első sporttáskájuk, majd 1967-től már edző és versenyruházatok gyártását is megkezdték.

Adolf halála után neje vette át a cég vezetését és vezette be Franciaországban is az Adidast. 1991-ben már az Equioment márkával léptek piacra és 1992 óta már a Streetball világát is meghódították. 1995-ben tőzsdére vitték a céget majd 2001-ben Herbert Hainer átvette a cég vezetését. A 2005-ben a Salomon, majd 2006-ban a Reebok márkát is átvették. A cégcsoport ekkor már 9,5 milliárd eurós forgalommal büszkélkedhetett.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook