Miért törekedjünk mindig a személyre szabott ajándékra?

Sok ember eleve megveszi magának azt, amit szeretne, nem feltétlenül olyan dolgokban kell gondolkoznunk, ami létszükséglet. Ha személyre szabott ajándékot adunk, akkor nem okozhatunk csalódást.

Próbáljunk meg abból kiindulni, hogy mi az, aminek mi örülnénk egy ajándékozás alkalmával? Főleg az Ünnepek közeledtével merül fel sok emberben, hogy mi is legyen a kiválasztott szuvenír, mellyel meglephetjük szeretteinket, barátainkat, üzleti partnereinket, vagy csak a szomszéd nénit. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a személyre szabott ajándékok, melyek kifejezik, hogy sokat jelent az, hogy ajándékozhatunk, és örömet szeretnénk okozni a megajándékozottnak.

Emblémázott ajándékok

Könnyen személyessé varázsolhatunk egy ajándékot azzal, hogy emblémáztatjuk. Nagy előny, ha tudjuk a megajándékozni kívánt személy mit szeret, mi az érdeklődési területe, esetleg a hobbija. Cégek esetében pedig arra kell törekedni, hogy lehetőleg a cég tevékenységébe beleillő ajándéktárgyat válasszunk.

Nyugdíjba vonuló, megbecsült kollégánknak mit is vehetnénk?

Ha távozó kollégánknak keresünk ajándékot, a lényeg, hogy olyan dolgot válasszunk, mely örök emlékként tud funkcionálni. Legyen az ötletes, humoros, minőségi. Fejezze ki hálánkat a kollégánk iránt, aki most már a napi kötelező munka helyett az ideje nagy részét pihenéssel szeretné eltölteni.

Lehetőleg legyen valamilyen felirat, emlékirat az ajándékon, ezzel is emlékeztetve a munkatársunkat az együtt töltött időszakra. Mindenképpen legyen egyedi az ajándék, ez mindamellett, hogy nagy örömet tud szerezni a megajándékozottnak, arra is jó, hogy a kolléga jó szívvel emlékezzen ránk.

A csomagolást sem szabad elhanyagolnunk!

Manapság sokan elintézik egy egyszerű “bedobom egy ajándékzacskóba a meglepetést”, vagy ami még rosszabb, esetleg már egy igen csak használt ajándéktasakba. Figyelnünk kell a csomagolásra is, hiszen az lesz első impulzus az ajándékozottnak, amikor átadjuk a meglepetésünket.

Érdemes ajándékkártyával ellátott csomagolásban gondolkoznunk. Ez emeli az ünnepélyes átadás fényét, és már az első benyomás is jó lesz.

Különböző bögrecsomagolási technikák is léteznek, melyek nagy segítségünkre lehetnek ha éppen egy emblémázott bögrét szeretnénk átnyújtani. Úgy szól a mondás, hogy “ajándék lónak ne nézd a fogát”. De igenis mindenki tudja, hogy egy tökéletesen megválasztott ajándék kiválasztásával mekkora boldogságot lehet szerezni, még ha nem is a legdrágább ajándékra ruháztunk be.

Az 1001 Reklámajándéknál megannyi megoldás közül választhatunk, és sok esetben emblémáztathatjuk is a terméket. Nézzünk szét weboldalukon, ahol sok értékes ötletből csemegézhetünk.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom