Milyen összegbe fog kerülni a szervokormány felújítás és mik befolyásolhatják ezt az értéket?

Általánosságban elmondható, hogy egy személy vagy haszongépjármű kormánymű felújításának ára körübelül bruttó 45000 és 75000 forint között mozog, míg a kaminonok kormánymű javítása elérheti a 140000 forintot is.

De mi tartozik bele ebbe az árba és pontosan mennyi az annyi? A szervokormanyjavitas.hu munkatársai segítségével megválaszoljuk ezt a kérdést.

Ez az ár mit foglalhat magában?

A szervokormány teljes felújítását, azaz a csapágyakat, a vezető perselyt, a feszítő diót, az összes tőmítést. Ideális esetben a szerelők olyan alkatrészeket alkalmaznak, amik a gyárival megegyeznek. 1 év garanciát a a felújításra. A céget könnyen meg lehet találni az interneten, nem nehézkes megtalálni a cégről alkotott véleményeket, ezzel is egy fajta biztosítékot kapva arra, hogy egy megbízható céggel állunk szemben

Ingyenesen beszállítatják a szervokormányt a szerelőműhelybe, a Magyarországi határokon belülről, majd pedig a megrendelő helyre történő visszaszállítást is térítésmentesen vállalják, nincsen szükség arra, hogy a megrendelő járjon utána a futárszolgálat megrendelésének és annak a költségeinek a vállallására

Ha jó csapatot választunk, az új gumiharangok is benne lesznek a kormánymű felújítás árában. Fontos, hogy áfás árakkal számoljunk, hiszen a számlával a garanciát is lehet érvényesíteni. Sok számla nélkül dolgozó cég ezzel a garancia felvállalását is el tudja utasítani, mert a vevő nem tudja mivel bizonyítani a szolgáltatás és vásárlás tényét.

20000 forintos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a garanciális javításokra, mint szerelési költségtérítés.

Ha már a kormánymű felújítás mellett döntöttünk, akkor vannak dolgok amikre mindenképpen szükséges figyelmet fordítanunk:

  • A cég milyen alkatrészeket alkalmaz a szervizelés során? Ne használjon silány és utángyártott darabokat.
  • Minden tömítés legyen kicserélve, ne csak az, amit ők épp cserélni valónak gondolnak.
  • A feltüntetett ár áfás ár legyen, ez is biztosítékot nyújthat a garanciára.
  • Tegyük tisztába, hogy a ki- és beszerelés költségét ki állja.
  • Legyen leinformálható a cég, nem érdemes no name céggel kezdeni, vagy olyannal, akiről semmilyen információ, adat nem fedezhető fel a világhálón.
  • Új porvédő gumiharangokat is tegyenek fel, ne csak a régit helyezzék vissza.

A legáltalánosabb hiba, ha folyik a szervókormány, ilyen esetekben lehetséges, hogy elég csak a szimeringeket cserélni. Ha sok a kopó alkatrész, akkor számíthatunk arra, hogy tetemesebb végösszeggel fogunk találkozni. Ami nehézséget okoz, hogy végleges szerelési, felújítási árat csak a szétszerelés után lehet mondani, melyet még a szerelés megkezdése előtt egyeztetnek a megrendelővel.

A szervokormanyjavitas.hu oldalon további információkat és hasznos tanácsokat érhetünk el, vagy megtalálhatjuk a közvetlen mobilszámot, melyen azonnal beszélhetünk a cég munkatársaival.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom