Tervezzünk egyedi tokot Lenovo telefonunkra!

Pár nap és karácsony, ideje rászánni magunkat az utolsó hajrára, ha ajándékot szeretnénk még venni. Mégis mivel kedveskedhetünk szeretteinknek az ünnepek kapcsán? Tervezzünk egyedi telefontokot nekik, hiszen sokkal jobb, mint egy újabb pár zokni.

Készítsünk egyedi telefontokot

Most, hogy már megvan az ötlet, már csak a kivitelezés van hátra, egy megbízható telefontok webshop segítségével. Mivel mi most egy Lenovo telefonra szeretnénk tokot tervezni, így az alábbi lehetőségek közül választhatunk. Készíthetünk:

  • szilikontokot
  • ultravékony szilikon tok
  • flipes, kihajtható, kitámasztós asztali tokot, melynél megválaszthatjuk, hogy jobbra, balra, vagy felfelé, illetve lefelé nyíljon.

Attól függően, hogy mit szeret az a személy, akinek a tok készül, érdemes átgondolni az adott színek közül, hogy mi lehet a nyerő. Ha ezzel is megvolnánk, akkor essünk neki, tervezzünk tokot!

Első lépésként keressük ki, például a Pitbullcase telefontok webshopban a Lenovo telefontípust, amivel rendelkezünk vagy rendelkezik az, akinek szánjuk, majd keressük meg a hozzá tervezhető egyedi tokokat. Mivel már megvan a gyártó és a típus, így választhatunk a fent felsorolt nagyobb kategóriákból és már csak a szín és az anyag végleges kiválasztása van hátra. Amikor már ez is megvan, akkor töltsük fel a kiválasztott képeket a tervezőbe. Ha nem lenne ötletünk, akkor rengeteg képet találunk a galériában, amiket nyugodt szívvel használhatunk.  Vagy ha mégis saját képet használnánk, hát hajrá, tegyük azt a kívánt méretbe és formátumba.

Most jön a legjobb rész, szabadon alkothatunk. Ebben az esetben a kiválasztott képet pozícionálhatjuk, szerkeszthetjük, mindent, amit a képzeletünk elbír. Készíthetünk montázst, több kép felhasználásával, átméretezhetünk minden elemet, színeket módosíthatunk annak megfelelően, hogy mi felel meg nekünk, vagy a megajándékozandó személynek. Sőt, akár effekteket és stílusokat is használhatunk, de ha szeretnénk, még üzenhetünk is vele. Ha már úgy érezzük, hogy nem tudjuk tovább alakítani és készen vagyunk, akkor nyomhatjuk meg a Megrendelem gombot. Már csak a megrendelés adatai vannak hátra, mint a nevünk, címünk és a szállítás módja. Fontos tudni, hogy egyedi tok készíttetése esetében nem illet meg minket a 14 napos elállási jog.

Ha pedig mégsem terveztetnénk egyedi tokot, akkor kereshetünk a webshopban is megfelelőt. Itt is számtalan dekoratív tok vár minket, csak győzzünk válogatni. Az oldalt elnézve nincs nehéz dolgunk, minden mozzanat átlátható és logikus, így még azok is rögtön boldogulnak, akik nem szoktak az interneten rendelni. Sőt, ha elakadnánk, akkor egy segítő videó is a rendelkezésünkre áll.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom