Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben!

 Azon tűnődsz, mi olyan különleges azokban az emberekben, akik megtalálták a tökéletes párjukat, és mindig sugárzik róluk a boldogság és a harmónia?Erőfeszítés nélkül élvezik az életet, míg te úgy érzed, mindent megteszel, mégsem talál rád a szerelem.
Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben!

Szeretnél szerencsés lenni a szerelemben? Ezt kell tenned!
1. Bízz az ösztöneidben!
Ha az ösztöneid azt súgják, hogy ez rossz, akkor bizony az rossz, és nem is lesz jobb. Ne maradj egy középszerű kapcsolatban csak azért, mert nem akarsz egyedül maradni. Ha azt érzed, hogy nem ez a te utad, akkor bármennyire is fájdalmas, de bíznod kell abban, amit érzel.

2. Tágítsd a látóköröd és élj!
Meghívtak egy múzeumba vagy színházba? Ne utasíts vissza semmit, hiszen nem tudhatod, hol botlasz majd bele a nagy Ő-be.
Csak érezd jól magad, és magától belép az életedbe, akinek jönnie kell.

3. Ne félj a változástól!
Engedd el a régi, berögzült szokásokat és légy nyitott az új dolgokra. Élj a hobbidnak, de fedezz fel új helyeket. Például fuss máshol, vagy keress a kedvenc kávézód helyett egy másikat.

4. Legyél hálás mindenért, amid van!
Ha nincs éppen párod, még nem dőlt össze a világ. Rengeteg dolog miatt lehetsz hálás, a munkádért, a barátaidért vagy az egészségedért. Sokkal könnyebben talál rád az igazi, ha boldog és kiegyensúlyozott vagy. A depresszió és a sopánkodás nem fog előre vinni.

5. Ne félj megpróbálni újra és újra!
Bár sokszor sérült a lelked, és sokan összetörték a szíved, de ne gubózz be, légy nyitott újra és újra. A tapasztalatokkal csak megerősödsz és fejlődsz, még végül megtalálod, akit keresel.

6. Legyen önbizalmad!
Nem lehetsz mindenben a legjobb, de legyél tisztában az értékeiddel. Senkinek ne engedd, hogy a véleménye miatt kevesebbnek érezd magad.

7. Mindig a céljaidra összpontosíts!
Tudd, hogy mit szeretnél elérni az életben. Ha lefutnád a maratont, akkor kezdj neki, vagy feljebb lépnél a ranglétrán, tégy érte. Összpontosíts a kitűzött céljaidra, amik boldoggá és kiegyensúlyozottá tesznek, és az életed összhangba kerül majd.

8. Ne felejtsd el a dolgokat, amik boldoggá tesznek!

Ha megtaláltad a párod, ne feledkezz meg a barátaidról és a hobbidról. Sokan hajlamosak mindent feladni, ha “új boldogság” köszönt be a hétköznapokba. Fontos, hogy ilyenkor se csak a szerelemre koncentrálj, teremts egyensúlyt az életedben.

 

 

Forrás: Ripost

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom