Filmes babérokra tör az Angry Birds-játéksorozat fejlesztője

 

 

 

 

 

A több mint 1,7 milliárdszor letöltött játék fejlesztőjeként a Rovio úgy véli, hogy nagyobb szeletet is kihasíthat a szórakoztatóiparból. A cég az Angry Birds Toons elnevezésű sorozat elindításával, a legnépszerűbb video on demand szolgáltatók és tévécsatornák bekapcsolásával igazi szórakoztatóipari tényezővé akarja kinőni magát – ismertette a The Los Angeles Times online kiadása.
    A YouTube-on elérhetővé tett Angry Birds-rajzfilmek reklámjaira már több mint egymillióan kattintottak rá, és közel félmillióan elő is fizettek az Angry Birds-csatornára.
    Az Angry Birds Toons első szezonjának 52 epizódja már elkészült, és a második szezon munkálatai is elkezdődtek. A cég egy 2016-ra tervezett Angry Birds-játékfilm irányában is puhatolózik a Gru producerének, John Cohennek az irányításával.
    
http://herocomplex.latimes.com/games/sxsw-rovio-adds-angry-birds-toons-tomorrow-the-world-or-a-film/

MTI 2013. március 18.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom