Használsz navigációt az autóban? Így nyerhetsz egyet ingyen, ha még nincs…

Sok olyan autós mászkál az utakon, akik még a régi térképeket használják. Kinyitja, megnézi, hogy hova is szeretne menni, megjegyzi és már útnak is indul.

Eszembe jutott a régi feeling, amikor a papámmal Pestre mentünk xy címre. Mondogatta, hogy semmi gond Lacikám, mindjárt megnézzük a térképen és aztán kb tudni is fogjuk, hogy hova és merre felé kell mennünk. Régebben még egyszerűbb volt a helyzet, ugyanis nem volt ennyi útfelújítás, átépítés, körforgalom és még sorolhatnám… Akkor is több útvonalon lehetett eljutni a célig, de ma ez már sokkal jobban leegyszerűsödött.

Manapság az embernél, ha nincs GPS navigáció a kocsiban, akkor minden bizonnyal nézegetheti a térképet, aztán el is döntheti, hogy melyik útvonalon akar odahaladni. Biztosan lesznek olyan utak, amiket már átépítettek, megfordították a forgalmat, esetleg egyirányúsították az utcát. Sajnos ez benne van a pakliban.

Sokkal egyszerűbb dolgunk van, hogyha rendelkezünk egy GPS navigációval, (amit ezen a linken ingyen meg lehet nyerni) ugyanis a rendszer gyorsan ki is tudja számolni, hogy melyik a legrövidebb út vagy, ha éppen sietünk, akkor melyik a leggyorsabb útvonal a célig. Ha netán takarékoskodni szeretnénk az üzemanyaggal, akkor arra is van megoldás, megmutatja, hogy melyik a leggazdaságosabb útvonal. Amennyiben vásárolni támad kedvünk vagy csak tankolni szeretnénk, akkor még arra is van lehetőségünk, hogy az érintett útvonalon keressen a rendszer egy számunkra előnyös benzinkutat, üzletet stb. Nagyon hasznos kis jószág egy ilyen rendszer, aki még nem rendelkezik ilyennel, annak érdemes beszerezni egyet.

Tudom, manapság már mindenkinek van mobiltelefonja és abban is van gps navigáció, de ez teljesen más. Én sokkal jobban szeretem, ha a navigálásba nem szól bele senki, nem kell felvenni a telefont, csak azt csinálja, amire “betanították”.

Te milyen navigációt használsz? Önálló GPS-t vagy a mobillal navigálsz?

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom