Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    15°C
     

Miért népszerű az Iseki traktor?

Miért népszerű az Iseki traktor?

A japán minőséget hozza el Magyarországra is az Iseki traktoraival, amelyek ötvözik a tradíciót és a minőséget. Az ISEKI jármű gyártó cégóriás vezető szerepet tölt be az európai piacon, de világviszonylatban is kiemelkedő szerep jut a japán vállalatnak. A márkanevet a gyártómű 50 LE alatti traktorai tették naggyá, amelyekhez magas színvonalú megbízhatóság és kiemelkedően jó ár/érték arány párosult.

Ezek a talajművelési feladatokat ellátó mezőgazdasági gépek, a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően egész éven át alkalmazhatóak a kertészetekben, az erdőgazdaságokban, a lótenyésztő telepeken és a földeken is. Az Iseki kistraktorait a kompaktság, a fordulékonyság és az összkerék meghajtás jellemzi.

Az Iseki márkanév garancia a minőségre

A gyáróriás már az 1926-os megalakulása óta foglalkozik mezőgazdasággal, ám traktorokat csak 1961 óta gyártanak. A közel 60 éves tapasztalat óriási előnyt jelent a konkurencia hasonló kaliberű eszközeivel és járműveivel szemben. A gyár világszerte, 6000 alkalmazottat foglalkoztat és éves szinten másfél milliárd amerikai dollár bevételt könyvelhet el. A 90 éves traktorgyár termékei a legszigorúbb japán minőség-ellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek, akár csak a saját fejlesztésű főbb egységek és eszközök.

A komplett rendszerként kínált modellek szabványos hátsó hárompont csatlakozással és TLT kihajlással rendelkeznek és megtalálhatóak köztük a mechanikus és a hidrosztatikus hajtású típusok is.

A kompakt mérethez magas teljesítmény párosul

A kis traktorok nagy előnye, hogy számtalan bővítési lehetőség áll a tulajdonosok rendelkezésére. A komfortos fülke mellé, modulárisan bővíthető hidraulika rendszer, homlokrakodó, speciális korrózióvédelem, front TLT, első hidraulika és számos adapter is vásárolható. Ezekkel a traktorokkal hosszú éveken keresztül megbízhatóan dolgozhatunk alacsony üzemeltetési költség mellett, miközben nagy teljesítményt és kiemelkedő üzembiztonságot kapunk a kedvező ár mellé. Ezeket a fantasztikus traktorokat azonban igen nehéz beszerezni másodkézből Magyarországon.

Szerencsére erre is megoldást kínál a mascus.hu internetes portál, ahol a használt haszongépjárművek, erdészeti gépek építőipari gépek, kommunális gépek és anyagmozgató gépek mellett számtalan mezőgazdasági gépet is találhatunk.

Vásároljunk használt Iseki traktort a világ minden tájáról

A Mascus.hu a világ leggyorsabban növekvő internetes oldalaként, már havonta közel 3.5 millió látogatóval büszkélkedhet. A portálon számtalan nehéz gép és jármű található meg, köztük pedig kiemelkedő helyet foglalnak el a traktorok is. A különböző márkák mellett az Iseki is képviselteti magát,  több mint 100 járművével. A hirdetések között megtalálunk olyan népszerű modelleket is mint a TL2500, a TL2700, a TS2202, a TU180 és a TU200. A használt Iseki traktorokoat Thaiföldről, Litvániából, Hollandiából, Németországból vagy akár az Egyesült Királyságból is beszerezhetjük a weboldal segítségéel.

A néhány százezer forintos traktorok mellett a szinte új állapotban lévő pár 10 órát használt traktorok is fellelhetők a kínálatban, melyekért már 10 millió forintot is elkérnek a hirdetők. A képekkel, leírásokkal és fontos információkkal feltöltött adatlapok segítenek az ideális traktor megtalálásában, a lehető legkedvezőbb ár mellett.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook