Select Page

  • Debrecen időjárása
    Tiszta
    2°C
     

Páratlanul nagy felbontású hangminőséget kínál a Sony legújabb prémium fejhallgatója

Páratlanul nagy felbontású hangminőséget kínál a Sony legújabb prémium fejhallgatója

  • A nagy felbontású hangzás a legapróbb részleteket is hallhatóvá teszi úgy, ahogy a zeneszerző eredetileg elképzelte 
  • A fejhallgató páratlan zenehallgatási élményt nyújt a Sony Signature Z1R-ben is használt új fejlesztésű, 40 mm-es meghajtóegység és a Fibonacci- mintázatú rácsozat segítségével
  • A kis tömegű fülpárnák viselete hosszabb használat után is kényelmes marad

A Sony idén januárban bemutatta a 2014-ben megjelent nagysikerű MDR-1A utódját, az MDR-1AM2-t. Az új fejhallgató még több továbbfejlesztett funkciót tartalmaz, így a Sony újfent előkelő helyet foglalhat el a prémium fejhallgatók piacán. A vállalat egyedülálló fejlesztéseinek köszönhetően az idei évben is tovább fokozta az eddig is rendkívül magas színvonalú hangzást.

Páratlanul kifinomult zenehallgatási élmény

A fejhallgató páratlan hangminőségével és az MDR-Z1R Signature Series-től örökölt funkciói segítségével a professzionális vásárlói igényeket is maximálisan kielégíti. A teljes sávszélességű, akár 100 kHz-es nagy felbontású hangzásról az új fejlesztésű 40 mm-es HD meghajtóegység és az alumínium bevonatú folyadékkristályos polimer él gondoskodnak. Mindemellett a fejhallgatóban található egy Fibonacci mintájú rács is, amely biztosítja, hogy a kifejezetten magas frekvenciatartományban létrejövő hangok is kiváló hangminőséggel szólalnak meg. A Sony mérnökei a minimális jeltovábbítási veszteség érdekében az MDR-1AM2 fejhallgatóban ezüstbevonatú, oxigénmentes réz kábeleket használtak fel. A fejhallgató a 4,4 mm-es szimmetrikus- és egy 3,5 mm-es Jack csatlakozónak köszönhetően könnyedén csatlakoztatható szinte bármilyen lejátszóhoz.

Elsőrangú kényelem

A fejhallgató tömege kisebb, mint az előző modelleké, így viselete komfortos marad a hosszabb ideig tartó utazások alatt is. A fület körülölelő párnákat úgy tervezték, hogy egész napon át tartó használat közben is kényelmesen élvezhesd kedvenc zenéidet. A házat és a fülpárnát egy alacsony ellenállású poliuretán habból készült szintetikus bőr borítja, amely luxusszintű kényelmet biztosít a felhasználónak.

A kifinomultan elegáns Sony MDR-1AM2 fejhallgató fekete és ezüst színekben kapható.

Kimber Kable® prémium kábel a kiemelkedő hangminőségért

A fejhallgatón a szabványos Jack mellett egy 4,4 mm szimmetrikus csatlakozó is található. A hangminőség tovább fokozható a fejhallgatóhoz készült Kimber Kable® prémium kábellel, amely bármilyen egykimenetes fejhallgatóval kompatibilis. Az MUC-S12SB1 Kimber Kable® vezeték kiegyensúlyozott kapcsolatot teremt a Walkman® és a Sony prémium kategóriájú fejhallgatói között.

Az MDR-1AM2 prémium fejhallgató 2018. április elejétől elérhető.

Az MUC-S12SB1 prémium minőségű kábel 2018 tavaszától elérhető.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook