Szuper Valentin-napi appok okostelefonra

Bálint napján (február 14-én, azaz most vasárnap) tartják világszerte a Bálint-nap (angolul Valentine’s Day, vagy ahogy szintén írják, a V-Day) ünnepét, amely amerikanizálódva hazánkban sokak számára mint Valentin-nap vált ismertté. Okostelefonos tippjeink nem csak a virágkereskedőknek kedveznek.

Valentine Radio Appleés Android

Ezen a napon folyamatosan romantikus zenét lehet hallgatni: a Valentine Radio mintegy negyven rádióállomása épp a megfelelő zenét küldi az okostelefonokra.

Pic Collage Apple és Android

Ez a legmenőbb kollázskészítők egyike, eddig több mint 100 millióan választották, hogy vele „összeragasszák” háttereiket, matricáikat, sablonjaikat, Youtube videóikat. A kész kollázs természetesen megosztható az Instagram, a Facebook, a Twitter és az iMessage segítségével.

Couplete Appleés Android

Az alkalmazás saját virtuális terében a párok csakis egymással oszthatják meg szerelmes üzeneteiket, leveleiket, külön naptárat vezethetnek.

Lovedays Apple és Android

A szerelmeseknek olyan a V-nap, mint a D-nap a normandiai partraszállásban – állítja egészen komolyan az app fejlesztője. Gyakorlatilag visszaszámláló alkalmazással van dolgunk, ami nem csak a Valentin-nap közeledtére, hanem más fontos évforduló, születésnap és egyéb (elvileg) felejthetetlen alkalomra emlékezteti a felhasználót.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom