Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    16°C
     

Több adat jár a korlátlan beszélgetéshez a Telenor nyári promóciójában

Több adat jár a korlátlan beszélgetéshez a Telenor nyári promóciójában

Dupla, illetve egyes esetekben tripla adatot ad nyár végéig tartó akciójában a Telenor a korlátlan hálózaton belüli beszélgetést nyújtó Telenor Blue tarifacsomagokhoz. Az extra adatkeret díjmentesen vehető igénybe a Telenor Blue Dupla Adat ajánlat keretében, és nem csak belföldön, de EU-roamingra is felhasználható.

A június 5. és augusztus 31. között elérhető Telenor Blue Dupla Adat ajánlattal azok is gondtalanabbul mobilnetezhetnek, akiknek alapvetően fontosabb a korlátlan beszélgetés lehetősége, és ezért a Telenor Blue havidíjas tarifákat veszik igénybe. A promóciós jelleggel elérhető szolgáltatás jelentősen megnövelt – díjcsomagtól függően megduplázott vagy triplázott – adatkeretet tartalmaz. Így a legkisebb, Telenor Blue S tarifával havi 1GB, a legnagyobb, Telenor Blue XXL-lel pedig 20 GB adatmennyiséget forgalmazhatnak le a tarifák előfizetői.

Az európai nyaralásra utazóknak jó hír, hogy a Telenor Blue Dupla Adat megnövelt adatkerete nem csak belföldön, de az EU-ban is, azaz a 1-es roaming díjzóna országaiban is teljes egészében felhasználható. A Telenor ügyfelei egyre bátrabban mobilinterneteznek: 2017 januárja és 2018 márciusa között a lakossági számlás előfizetők esetében ötszörösére nőtt az adathasználat; és amióta 2017 júniusában életbe lépett az európai roaming díjszabás, növekedett az EU-s roamingot igénybe vevők száma is. A Telenor Blue Dupla Adat most még több lehetőséget nyújt a külföldi mobilinternetezésre.

Tarifacsomag

Tarifában foglalt havi adatkeret

Telenor Blue Dupla adatkerettel

megnövelt új havi adatkeret

A tarifa egyéb jellemzői

Havidíj

(készülék és hűség nélkül)

Telenor Blue S

300 MB

1 GB

korlátlan beszéd hálózaton belül

4 330 Ft/hó

Telenor Blue M

2 GB

4 GB

korlátlan beszéd hálózaton belül

6 380 Ft/hó

Telenor Blue L

2 GB

6 GB

korlátlan beszéd belföldön és EU-roaming

9 680 Ft/hó

Telenor Blue XXL

10 GB

20 GB

korlátlan beszéd belföldön és EU-roaming

14 370 Ft/hó

A szolgáltatás aktiválását a Telenor Blue tarifák meglévő előfizetői augusztus 31-ig igényelhetik a telefonos ügyfélszolgálaton (1220), valamint a Telenor-üzletekben. Azok, akik új Telenor Blue előfizetést kötnek – akár új telenorosként, vagy tarifaváltással –, automatikusan a megnövelt adatkerettel vehetik azt igénybe. A megnövelt adatkeret 24 hónapig, ezt követően pedig visszavonásig jár a díjcsomagra előfizetőknek.

A Telenor Blue Dupla Adat szolgáltatás kap főszerepet a Telenor június közepén induló nyári reklámkampányában, amelyben a szolgáltató a Telenor Blue tarifacsomagok előfizetőinek a nagyobb adatkeret mellett június 28-tól kedvező készülékajánlatokkal is készül.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook