Schobert Norbit már a politikusok is kritizálják

A fitnessguru belenyúlt a méhkasba a pár nappal ezelőtti kijelentésével, miszerint az elhízott anyák miatt mennek tönkre a házasságok.

Norbi a szülés utáni túlsúllyal küzdő nőkről szólt, arról, hogy a férfiak a nők testét, külsejét kívánják meg, és ha a nő nem adja le a baba mellett a kilókat, akkor ő tehet róla, ha a házasságuk kudarcba fullad.

Kitört a közösségi oldalon a háború és mindenki ostorozza Norbit.

Ebből a csatából, a politikusok sem maradtak ki és ők is hangot adtak nemtetszésüknek.

Kucsák László fideszes politikus egy a házassága napján készült képpel, kommentár nélkül tudatta, neki mit jelent a házasság:

#szeretemafeleségemúgyahogyvan.

A jobbikos Bencsik János azt írja marketinges provokációtól bűzlik Norbi lépése.

“maga a nyilatkozat messziről bűzlik a marketinges provokációtól, talán nem felesleges, hogy a témát kivesézzük.

1. Senkinek nem azért megy tönkre a házassága, mert a másik fél kövér. Vagy ha mégis, azért a kapcsolatért nem kár.

2. Legalább annyi mázsa feletti férfi kóricál az utcákon, mint nő, ha nem több. Akik ráadásul nem szülnek és emiatt hormoningadozásaik sincsenek. Számukra milyen bölcsességek vannak a tarsolyodban?

3. Egy szülés után a legtöbb nőnek éppen elég trauma, hogy a testkép átalakul, a bőr elveszti a feszességét, a lányok “meganyukásodnak”. Ezen nem tud változtatni semmilyen táplálkozásguru, aki pedig ebből a bűntudatból akar pénzt harácsolni, az még a kuruzslónak is hitvány.

4. Miért gondoljuk azt, hogy csak az a test lehet kívánatos, ami csontból, izomból és bőrből áll? Hány depressziós, táplálkozászavaros tinédzser generációnak kell még felnőni, hogy elengedjük ezt az értelmetlen testfétist?

5. Az az édesanya, aki akár csak egy gyermeknek is életet adott, olyan kihívásokat teljesített sikerrel, amelyekhez foghatót mi, férfiak egész életünk során nem. A gyerekszületés utáni sikeres házasság a kölcsönös tiszteleten, empátián és feltétel nélküli szereteten alapul, nem azon, hogy nanponta hány gramm szénhidrátot viszünk be a szervezetünkbe.

Kedves Norbi: az én feleségem három gyermekkel ajándékozott meg, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok neki. Soha nem evett egyetlen Update terméket sem, mégis visszanyerte az alakját, mert szerencsés géneket örökölt, és odafigyelt magára. Ha a jövőben valaha is eszébe jutna betérni egy Update boltba, emlékeztetni fogom a nyilatkozatodra, hogy soha ne tegye.

Nacsa Lőrinc, KDNP-s politikus szerint ezek után a bocsánatkérés lenne a minimum:

Update Norbi figyelmébe:
Szerintem sokkal nagyobb tisztelet és elismerés jár az édesanyáknak, szerintem minimum bocsánatot kellene kérni, és a családot nem összetéveszteni a biznisszel.

“Szeretni valakit annyi, mint úgy látni, ahogyan őt Isten elgondolta.”
Viktor Frankl

Ungár Péter “butaság-vihar”-nak hívja a tegnap óta az országon végigszáguldó botrányt, amiről mindenkinek van véleménye.

Ennek a közbeszédnek is hatása van a társadalomra – ezzel zárta a posztját.

Forrás Blikk

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom