A jégen forgatott klipet Puskás Peti együttese

Az egyedülálló videófelvétel a The Biebers room session sorozatát gazdagítja, amely során az együttes tagjai különleges helyszíneken forgatnak videót legújabb számaikhoz, ezzel is közelebb hozva az akusztikus zenét a rajongókhoz. „Imádjuk az elektronikus zenét, ám néha nekünk is hiányzik, hogy akusztikusan játsszunk, innen jött a room session ötlete. A dalok élő felvételét szerettük volna személyesebbé tenni és a rajongóinkkal is megosztani, ehhez kerestünk olyan helyszínt, ami sokkal családiasabb, mint egy telt házas buli” – mesélte Puskás Peti.
A srácok ezúttal jégpályán kötöttek ki: Puskás Peti és zenekara a Jégteraszon vette fel Memories videóklipjét. A forgatáson néhány kiválasztott rajongó is részt vehetett, a szerepléshez csak annyit kellett tenniük, hogy korcsolyáztak a jég közepén zenélő együttes körül.


A jégpályán való zenélés és klipforgatás a zenekar számára is újdonság volt. „Jellemzően a fesztiválszezonban, melegben és hawaii mintás ingekben szoktunk zenélni, és a videóklipjeinket is ilyenkor készítjük, így teljesen új élmény volt, hogy most kabátban és kapucniban léptünk fel. Bár szinte lefagyott a kezünk, de nagyon élveztük, igazi örömzenélés volt” – árulta el Puskás Peti.


Az első room session videójuk még a próbateremben készült, a mostani egy jégpálya közepén, de hamarosan beköltöznek egy rajongójuk hálószobájába is. „Reméljük, ezzel hagyományt teremtünk és a videóinkat látva a közönségünk többi tagja is átérzi az élő zene közelségének varázsát” – mesélt az együttes terveiről a The Biebers oszlopos tagja.

Az exkluzív videót az alábbi linken lehet megtekinteni:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom